Contact

Contact met de auteur?

stopjeverslaving.nl

•kritiek geven•

als je het ergens niet mee eens bent

•aanvulling•

als je aanvullingen hebt, graag!

•complimenten•

als je dit project wilt steunen

Toelichting

Als je contact wenst voor begeleiding: (PraatmetHans.nl) *klik*

neem gerust even contact op want samen komen we verder:

Mocht je behandeling willen starten

zie ook:

[ controleerjeverslaving.nl ]

ControleerjeVerslaving.nlPraatmetHans.nl

2 gedachten over “Contact

 1. Vannacht het onderwerp verslaving gevolgd. Alleen zoals jij (ik tutoyeer je want ik was ook Fysiotherapeute) Kon na50 j roken van de een op de andere dag stoppen. Jaren een fles wijn per dag gedronken ben 3 weken geleden ook mee gestopt kan nu 2 glaasje wijn per dag aan . Voor mezelf haat ik verslavingen Ik heb al jaren last van depressies dus had een reden om te stoppen ivm de medicaties. Ik denk ook dat alleen verslavingsdeskundige mensen kunnen helpen Er was een neuroloog of psychiater dat ben ik vergeten die werd depressief en zei nu weet ik pas wat jullie meemaken hij werd dus gelijk deskundige . Daarom sprak die radio man naast je domme opmerkingen . Begrijp ik maar zeer irritant. Jammer dat wij depressieve mensen met niemand over kan praten.Door onze opleiding en beroep want daar heb ik voor vrienden op mijn 82st. jaar veel plezier van. Ga je blijven volgen Nu Hans sterkte met je zware job. Gr Corry van Es

 2. Natuurlijk, niks mis met tutoyeren 🙂
  En goed dat je merkt dat je dingen aankunt die je eerst misschien nog onmogelijk had gehouden.
  Ik weet niet of ALLEEN ervaringsdeskundigen kunnen helpen. Maar het helpt wel enorm om te weten hoe dingen voelen en te weten hoe het is als iemand je vertelt dat je eigenlijk dingen zou moeten doen die je niet lukken. Dat wist je zelf ook wel, inderdaad. Maar iemand naast je voelen waarmee je de stappen kunt zetten die je eigenlijk wilt(!) gaan zetten, dat is de crux waar het om draait. Het is zo verleidelijk om je als behandelaar boven iemand op te stellen en te gaan zitten weten wat goed is voor mensen. Maar samen met met mensen kijken welke volgende stap er gezet kan worden, hoe klein ook, en vooral ook: daar samen trots op zijn, dat is belangrijk.
  Mensen zoeken waar je inderdaad wel kunt praten over wie je bent, wat je voelt, dat zijn belangrijke dingen. Dat lijkt me belangrijk om mee te maken. Ik ben natuurlijk nog een stuk jonger dus daar heb ik geen ervaring mee maar je weet hoe je met computers aan de slag kunt en je hebt het vermogen gehad om die opleiding te doen en om verslavingen van de ene op de andere dag te stoppen… als je dat doorzettingsvermogen zou gebruiken om mensen te vinden met soortgelijke ervaringen of met depressie in hun verleden… zou er dan werkelijk niemand zijn om mee te praten?
  en in het ‘ergste’ geval is het soms gewoon handig om inderdaad professioneel iemand naast je te vragen. Ja dat kost centen, een coach. Maar soms is dat misschien toch wel z’n geld waard. Soms is dat ook een start waarmee je kunt gaan zoeken naar mensen die je niet hoeft te betalen, want dat voelt natuurlijk uiteindelijk wel het prettigst.
  Sterkte met zoeken en als ik wat voor je kan doen dan hoor ik ‘t
  Groet
  Hans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s